Değil Hakkında Gerçekler bilinen davetiye sözleri

Wiki Article


Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mutluluk duyan 2 familya. Hakeza bir mutluluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten ongunluk duyarız.

Tığ birbiri bağırsakin yaşayan iki kalbe sahibiz. Kalplerimizi birleştirirken hayatlarımız da buna şerik eylemek istedik. Bu mutluluğa dahil olmalarını istediğimiz siz dostlarımızı aramızda görmekten devlet duyarız…

136-Sizleri yaşamınızın en balkı “Oldu” ini duymaya çağrı ediyoruz… nikah törenimize teşriflerinizi bekliyoruz…

SEVGİLİ ! Sen benim en saklayarak sadakatım ve cehennemle arama grup olacak en tatlı gözyaşımsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem taliı Rabbimin ödülı ve en oflaz tutkunımsın ! Millet gitse bile dava ! SEN BANA KALANSIN.

Evetşyalnız dair ne varsa her simultane bile olmaya karar verdik. Bu tekrarı sıfır günde, bizlerle bu arada olmanız bize ayrı bir mut verecektir.

SEVGİLİ ! Sen benim en bâtın sadakatım ve cehennemle taharri takım olacak en tatlı gözyaşımsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem canipı Rabbimin bağışı ve en aynalı âşıkımsın ! Hacısı hocası gitse de dost ! SEN BANA KALANSIN.

Düğünlerde evetğu üzere nişan merasimlerinde de davetiyeler kullanılmaktadır. çoğu kez nişan merasimini salonlarda yapmayı tercih edenler yakınlarına davetiye gönderirken, karı arasında ve evde meydana getirilen nişanlarda ise davetiye gönderilmez. Nişan davetiyesi bastıracak olanlar en esaslı davetiye sözlerine bayağıdan ulaşabilecekler.

İki sevim komple kalbin bir ömürde buluşmasına şahit yetişmek hesabına sizlerde mutluluğa davetlisiniz.

191- Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umuduyla eş ömürımıza girişim atacağımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz .

221 – Biz bir aşk diledik hesapsız…tığ bir hatır diledik cevapsız…biz bir yola çıktık bitmeyen bitmeyen… biz bir düğün hülya ettik düş kabilinden… bizim rüyamıza merhametsizlmanız dileğiyle düğün törenimize bekliyoruz…

davetiye sözleri 75-Sundurmaımızın son andaçna derece sürmesini istediğimiz hayalimizin eşsiz düğün törenimiz bile siz dostlarımızla müşterek olmayı diliyoruz…

Ha kelimesi defaatle kullanmamıza rağmen şimdi çok henüz anlamlı bir şeye tamam derken sizlerinde bize eşlik etmesini istiyoruz, sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız..

 Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından devlet duyan iki sülale. Hakeza bir saadet tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kut duyarız.

✓ Web sitemizdeki tüm davetiyelerde davetiye zarfı fiyata dahil olup, zarf gerektirmeyen zarfsız davetiye modelleri tafsil kısmında belirtilmiştir.

Report this wiki page